Over Verhoeven

Onze organisatie


In 1949 werd de grondslag gelegd voor bouw- en aannemersbedrijf Hein Verhoeven B.V.. Oorspronkelijk was het een ambachtelijk timmerbedrijf. Na een bescheiden begin in september 1949 heeft ons bedrijf een grote vlucht genomen. Dit was voornamelijk te danken aan vakkundigheid, een goed organisatievermogen en de juiste mentale instelling van onze werknemers.

Begin 2008 heeft bouw- en aannemersbedrijf Hein Verhoeven B.V. een metamorfose ondergaan, waardoor naam en logo gemoderniseerd zijn. Vanaf 2008 werken we onder de naam Verhoeven bouwbedrijf B.V..

Door de jaren hebben wij, alleen al in Oisterwijk, meer dan 2000 woningen van diverse architectuur gerealiseerd. Waaronder seniorenappartementen, bejaardenflats, scholen, villa's, landhuizen, utiliteitsbouw en sociale woningbouw. Met diverse woningbouwvereniging en projectontwikkelaars als opdrachtgever hebben wij bewezen om tegen sterk concurrerende prijzen, kwalitatief hoogwaardige gebouwen te kunnen realiseren.


Visie


Op de eerste plaats zijn we ons de laatste 10 jaar, door het afnemen van grootschalige woningbouw, en de economische crisis op een breder vlak gaan begeven. Vooral het (ver)bouwen en restylen van villa's en woningen vult de laatste jaren onze orderportefeuille. Door ons op een breder vlak te presenteren zijn wij ervan overtuigd dat voor een kleine zelfstandige bouwonderneming een goede toekomst is weggelegd.

Duurzaamheid, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn voor ons speerpunten. Met respect voor medewerkers, milieu en maatschappij bouwen wij al ruim 65 jaar aan onze uitstekende naam.